Καλώς ήρθατε στο Aliploon!

  Σχεδιασμένα για να δημιουργούν μια οικεία αίσθηση, τα διαμερίσματα Aliploon βρίσκονται στην παραλία Άγιοι Πάντες Φωκίδας, 12 χλμ. από το Γαλαξίδι. Τα διαμερίσματά μας απευθύνονται σε επισκέπτες που αναζητούν χαλάρωση, κοντά στη θάλασσα, σε ένα φιλόξενο περιβάλλον ιδανικό για οικογένειες αλλά και για ζευγάρια ή φίλους.

  Ένα Σπίτι μακριά από το Σπίτι

  Το εξοχικό που όλοι ονειρευόμαστε να μας περιμένει όταν φύγουμε από την πόλη για να ξεκουραστούμε.

  Τοποθεσία

  Άγιοι Πάντες

  Οι Άγιοι Πάντες είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό του νομού Φωκίδας. Αποτελείται από τρεις οικισμούς, τον ανατολικό, τον δυτικό και τον παραθαλάσσιο. Εδώ θα βρείτε τοπικά καφέ και ταβέρνες.

  Γαλαξίδι

  Το Γαλαξίδι απέχει 12 χλμ από το κατάλυμά μας. Είναι μια γραφική παραθαλάσσια πόλη με οργανωμένες αμμουδιές. Αξίζει να επισκεφτείτε το Ναυτικό Μουσείο και την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

  Δελφοί

  Οι Δελφοί βρίσκονται 44 χλμ μακριά μας. Είναι το κέντρο του παγκόσμιου πολιτιστικού ενδιαφέροντος και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Είναι ένα από τα αξιοθέατα που πρέπει να δείτε.

  Τα Δωματιά μας

  Φιλοξενεί έως 4 ενήλικες

  Αλίπλον που αποτελείται από 12 δωμάτια για δύο, τρία ή τέσσερα άτομα. Κάθε δωμάτιο είναι πλήρως εξοπλισμένο ώστε να σας προσφέρει τη μεγαλύτερη άνεση στις διακοπές σας.

  Διπλό κρεβάτι

  Air Condition

  Wi-Fi

  Τηλεόραση

  Στον Χάρτη